• Tisztított és konyhakész burgonya

  • Vörös- és lilahagyma konyhakész és hálós csomagolásban

  • Konyhakész aprított fejes- és lilakáposzta

  Cégünket, a JÁ-KO Kft-t 1997-ben alapítottuk, jellemzően zöldség- gyümölcs nagykereskedelemmel és feldolgozással foglalkozunk. Az elmúlt évek alatt törekedtünk arra, hogy mindig kimagasló minőséget nyújtsunk partnereinknek. Színvonalas működésünk mellett törekszünk a gyors és precíz kiszolgálásnak is eleget tenni.

  Főként üzletláncok, nagykereskedelmek, nagyüzemi konyhák és ételfutárok képzik a vásárlói körünk nagy részét, melyek folyamatos elégedettségét és bizalmát rugalmas és minőségi munkánkkal sikerült elnyerni.

  2000-ben átadott telephelyünk Bugyi településen található. A terjeszkedés és a korszerűsítés mindig is fontos prioritás volt cégünk filozófiájában, így amint lehetőség nyílt a technológiai fejlesztésekre azonnal éltünk vele. 2006-ban elkészült a 2000 m2-es új raktárunk és ezt követően 2008-ban a zöldségmosó helységünk, amely korszerű gépparkjával tovább segíti a kifogástalan minőségű áru elkészítését. 2010-ben az Új Magyarország Vidékfejlesztési Tervnek köszönhetően újabb forrásokat sikerült technológiai fejlesztésre fordítanunk. A csomagolást három Daumar és egy Upmatic csomagológéppel végezzük, valamint a koptatási munkákhoz egy Backus Sormac berendezés áll rendelkezésünkre.

  A konyhakész tisztított zöldségek valamint a csomagolt, mosott termékek egyaránt nagy odafigyeléssel készülnek, hogy a legnagyobb elismerésre tegyünk szert partnereinknél.

  A zöldségek feldolgozásán túl saját gazdálkodással is büszkélkedhetünk, ahol burgonyát és szántóföldi kultúrnövényeket termesztünk. Számunkra fontos, hogy a helyi gazdák és termelők termékeit részesítsük előnyben, így is biztosítva a kiváló magyar minőséget. A feldolgozott zöldségek jelentős részét a régióból vásároljuk fel, de a sok éves munkakapcsolatainknak köszönhetően az ország több pontján is vannak beszállítóink.

  Rövidtávú terveink közt szerepel a tisztító üzem felújítása és a gépesítés modernizálása. Ennek reményében, várhatóan új munkahelyeket sikerül majd teremtenünk.

  © 2017 JÁ-KO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. | Minden jog fenntartva! | JáKo Zöldség | Honlapkészítés: weboriental